Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Brandwerende archiefkasten

Wanneer u op zoek bent naar een solide en brandwerende archiefkast, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Bovendien is deze archiefkast zeer scherp geprijsd. De producten in onze webshop worden standaard binnen 10 werkdagen geleverd, zo ook de brandwerende archiefkast.

Degelijke brandwerende archiefkasten

De brandwerende archiefkasten die u in de online webshop vindt, zijn van zeer goede kwaliteit. De kasten zijn voorzien van thermisch isolalatiemateriaal DIN 4102. Dit materiaal zorgt ervoor dat de kast ongeveerd 30 minuten brandvertragend is. Hierdoor is deze brandwerende archiefkast geschikt om belangrijke en waardevolle documenten in te archiveren. Ook is de brandwerende kast voorzien van een 5-puntssluiting en een veiligheidsslot. De kast is vervaardigd uit zeer sterk en dik staal. De deuren van de brandwerende archiefkast zijn 180° te openen. U kunt deze kasten in de kleuren grijs en zwart bestellen.

Overig kantoormeubilair

Naast de hierboven beschreven brandwerende archiefkasten heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer archiefkasten. Zo vindt u in ons assortiment ook draaideurkasten, roldeurkasten, dossierkasten en ladekasten. Ook bevat onze webshop een compleet overzicht kantoormeubilair dat wij direct uit voorraad kunnen leveren. Zo leveren wij o.a. bureaustoelen, kantoorbureaus, kantinemeubelen, receptiebalies en wachtkamerstoelen al binnen slechts 10 werkdagen. Bekijk nu het volledige overzicht kantoormeubilair online.

Uw nieuwe brandwerende archiefkasten gratis geleverd

Alle brandwerende archiefkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De brandwerende archiefkasten worden standaard op de begane grond geleverd, maar levering en inhuizing op een etage is ook mogelijk. Een gespecialiseerde transporteur kan dit voor u verzorgen. Zij zorgen ervoor dat de brandwerende archiefkast netjes in de juiste ruimte wordt geplaatst. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec brandwerende archiefkasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×