Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Brandvertragende kasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse archiefkasten in haar assortiment, waaronder brandvertragende kasten. Deze brandvertragende kasten zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien erg voordelig geprijsd. U bestelt uw nieuwe brandvertragende kast snel en eenvoudig via de online webshop.

Voordelige brandvertragende kasten

U vindt in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen een voordelige brandvertragende kast. Deze brandvertragende kast is uitgevoerd met thermisch isolatiemateriaal DIN 4102. Dankzij dit materiaal is de kast gedurende 30 minuten brandvertragend. Hierdoor is deze ijzeren kast erg geschikt om belangrijke en waardevolle documenten in op te bergen. Bovendien is de kast voorzien van een veiligheidsslot en een 5-puntssluiting. De deuren van deze brandvertragende kast zijn tot 180° te openen. U kunt de kast bestellen in de kleuren zwart en grijs.

Breed assortiment kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen bevat naast brandvertragende kasten nog vele andere archiefkasten, zoals draaideurkasten, ladenkasten en roldeurkasten. Maar ook voor andere kantoormeubelen bent u bij Inofec aan het juiste adres. In onze webshop vindt u onder meer bureautafels, kantoorstoelen, directiemeubelen, balies en kantinemeubelen. U kunt uw gehele kantoor inrichten met onze meubelen. Bovendien is alles binnen 10 werkdagen leverbaar.

Uw nieuwe brandvertragende kasten gratis geleverd

Alle brandvertragende kasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De brandvertragende kasten worden standaard op de begane grond geleverd, maar levering en inhuizing op een etage is ook mogelijk. Een gespecialiseerde transporteur kan dit voor u verzorgen. Zij zorgen ervoor dat de brandvertragende kast netjes in de juiste ruimte wordt geplaatst. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec brandvertragende kasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×