Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Blauwe bureaustoelen

Vaak wordt er gekozen voor een zwarte bureaustoel, omdat dit een veilige kleur is. Maar om wat meer kleur in uw kantoor te brengen, kunt u uw bureaustoel ook in een andere kleur bestellen. Sommige bureaustoelen zijn in meerdere kleuren leverbaar en één van deze kleuren is blauw. De kleur blauw is fris en zakelijk. Een blauwe bureaustoel kunt u vrijwel met iedere andere kleur combineren. Zo zijn de blauwe bureaustoelen perfect te combineren met een wit of zwart bureau. De meeste bureaus zijn leverbaar in deze kleuren en daarom is een blauwe bureaustoel in vrijwel ieder kantoor toepasbaar. De blauwe bureaustoelen die in onze webshop staan, kunnen wij uit voorraad leveren, tenzij anders staat vermeld.

Iedere blauwe bureaustoel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Dat betekent dat u al binnen 2 weken over uw nieuwe blauwe bureaustoelen kunt beschikken. Deze blauwe bureaustoelen houden we op voorraad, waardoor we deze snel kunnen leveren. Bovendien ontvangt u op alle bureaustoelen nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw blauwe bureaustoel

De bureaustoelen in de kleur blauw worden gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering van de blauwe bureaustoelen met u af te stemmen. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar de bureaustoelen moeten komen. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaustoel blauw op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en de blauwe bureaustoel zijn direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment bureaustoelen is een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen biedt. Zo vindt u in ons assortiment onder andere ook roldeurkasten, directiebureaus, werkplaatsstoelen en receptiebalies. Met ons assortiment kantoormeubelen kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, kantines, directiekantoren en vergaderzalen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×