Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bezoekersstoelen, uw bezoekersstoel gratis geleverd

Wanneer uw klanten of bezoekers even op hun afspraak moeten wachten, is het prettig wanneer ze kunnen plaatsnemen op een bezoekersstoel. Inofec Kantoormeubelen heeft daarom een uitgebreid assortiment bezoekersstoelen in haar online webshop staan. Wij leveren alle bezoekersstoelen binnen maximaal 10 werkdagen. Uw nieuwe bezoekersstoelen worden door ons gratis geleverd en gemonteerd.

Uitgebreid assortiment bezoekersstoelen

U vindt in ons assortiment diverse bezoekersstoelen die perfect te gebruiken zijn in uw bezoekersruimte. Deze bezoekersstoelen zijn te bestellen in diverse modellen. Zo zijn de bezoekersstoelen leverbaar met een 4-poots en slede onderstel. Ook is het mogelijk om kunststof of gestoffeerde bezoekersstoelen te bestellen. En uiteraard heeft u de keuze uit verschillende kleuren, zoals zwart, rood, blauw en oranje. Kortom, u heeft een brede keuze. Deze bezoekersstoelen zijn ook te gebruiken als conferentiestoelen, receptiestoelen, ontvangststoelen en kantinestoelen.

Overige meubelen

Naast bovengenoemde meubelen hebben wij voor u nog meer kantoormeubelen in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan receptiebalies, archiefkasten, wachtkamermeubels, bureautafels en ladeblokken. Alle meubelen worden binnen 10 werkdagen geleverd. Met het meubilair van Inofec kunt u alle ruimtes in uw bedrijf inrichten. Onze verkoopadviseurs werken graag een passend inrichtingsvoorstel voor u uit.

Gratis levering en montage van uw bezoekersstoelen

Iedere bezoekersstoel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bezoekersstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe bezoekersstoel van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×