Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bedrijfsstoelen

Voor ieder bedrijf hebben wij geschikte stoelen. Inofec heeft een uitgebreid assortiment bureaustoelen voor het kantoor, maar voor sommige beroepen zijn speciale stoelen nodig. Voor deze beroepen hebben wij een speciaal assortiment bedrijfsstoelen. Zo verkopen wij stoelen die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld kappers, kassamedewerkers of loketmedewerkers. De meeste bedrijfsstoelen zijn in hoogte verstelbaar, waardoor u de gewenste werkhoogte van de stoel kunt instellen. Sommige bedrijfsstoelen zijn ook voorzien van een voetenring.

Voordelige bedrijfsstoelen van Inofec Kantoormeubelen

Inofec heeft diverse voordelige bedrijfsstoelen in haar assortiment. De meeste bedrijfsstoelen kunt u in hoogte verstellen, waardoor u de stoel op de gewenste werkhoogte in kunt stellen. Een veel verkochte bedrijfsstoel is de stoel Kosko. Deze stevige bedrijfsstoel is voorzien van een kunststof zitkuip die in 5 kleuren leverbaar is. Een andere bedrijfsstoel die erg populair is, is het model Ino W13. Deze bedrijfsstoel heeft diverse opties, zoals een voetenring of armleggers. Bovendien zijn deze bedrijfsstoelen voorzien van een PU zitting. Met name in een werkplaats of magazijn kan dit zeer wenselijk zijn.

Ruime keuze aan kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse kasten, zoals dossierkasten, hangmappenkasten en ladekasten. Daarnaast hebben wij ook diverse stoelen, zoals een baliestoel, loketstoel, schoolstoel en kassastoel. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten. Onze adviseurs maken een inventarisatie van uw eisen en wensen met betrekking tot de inrichting. Op basis van deze gegevens werken zij een tekening met bijbehorende offerte voor u uit. Bovendien zijn alle kantoormeubelen die in de webshop staan direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zo kunt u binnen no time over een nieuwe kantoorinrichting beschikken.

Gratis levering en montage van uw bedrijfsstoelen

Alle bedrijfsstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Behalve deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle bedrijfsstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bedrijfsstoel op de gewenste plaats in uw bedrijf. Of dit nu op de begane grond is of op de 10e verdieping. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec bedrijfsstoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×