Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Baliestoelen

Een baliemedewerker moet vaak de hele dag op dezelfde stoel zitten en daarom is het belangrijk dat dit een goede baliestoel is. In onze webshop hebben wij een aantal stoelen die geschikt zijn als baliestoel. Alle baliestoelen die in de webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd.

Diverse baliestoelen leverbaar

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse baliestoelen. Enkele van deze baliestoelen zijn leverbaar met een voetenring. Wanneer de balie wat hoger is, krijgen uw voeten toch de juiste ondersteuning. U kunt de baliestoelen bestellen met glijdoppen en wielen. Naast baliestoelen bieden we ook bureaustoelen en zadelstoelen.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat onder andere ook nog uit honderden bureaus, zoals hoekbureaus, kantoortafels en schooltafels. Daarnaast hebben wij ook diverse stoelen, zoals wachtkamerstoelen, directiestoelen, conferentiestoelen en vergaderstoelen. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten.

Gratis levering en montage van uw baliestoelen

De baliestoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle baliestoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe baliestoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec baliestoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×