Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Archiefstellingen

Het bewaren van uw archief doet u in één van onze archiefstellingen. Wij leveren diverse archiefstellingen die geschikt zijn om uw archief in te bewaren, maar zijn ook te gebruiken om producten in op te slaan. De archiefstellingen kunt u ook aan elkaar koppelen, zodat u een hele wand met stellingen creëert. Alle archiefstellingen die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd.

Voordelige archiefstellingen

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen bevat houten en stalen archiefstellingen. U kunt deze archiefstellingen perfect gebruiken om uw archief in op te slaan. Maar daarnaast zijn de stellingen ook ideaal om uw gereedschap in te bewaren. De stalen archiefstelling is uitgevoerd met 5 legborden en kan 75kg per legbord dragen. De houten archiefstellingen kunnen maar liefst 100kg per legbord dragen en zijn eveneens uitgevoerd met 5 legborden. Beide archiefstellingen zijn leverbaar als basiselement, maar zijn uit te breiden met aanbouwelementen. Hierdoor kunt u een hele wand met archiefstellingen maken. De archiefstellingen worden ook wel archiefrekken, magazijnrekken of magazijnstellingen genoemd.

Diverse kantoormeubelen

Naast archiefstellingen levert Inofec honderden kantoormeubelen. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld ook archiefkasten, roldeurkasten, bureautafels, balies, bezoekersstoelen, werkplaatskrukken en fauteuils. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijfsband inrichten. Alle kantoormeubelen die in onze webshop staan leveren wij al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering van uw archiefstelling

Alle archiefstellingen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw archiefstellingen is bovendien geheel gratis. De monteurs leveren uw nieuwe archiefstellingen op de gewenste plaats in uw bedrijf. Uw nieuwe archiefstelling bestelt u gemakkelijk en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×