Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Archiefrekken

Wij hebben diverse archiefrekken in onze webshop staan. Deze archiefrekken zijn zowel geschikt voor het bewaren van uw archief als het opslaan van producten. Het is mogelijk om meerdere archiefrekken aan elkaar te koppelen. Alle archiefrekken die in onze online webshop staan, leveren wij gratis binnen slechts 10 werkdagen.

Voordelige archiefrekken

U vindt in ons assortiment houten en stalen archiefrekken. Deze rekken zijn ideaal om uw archief in op te slaan. De stalen archiefrekken zijn voorzien van 5 legborden en kunnen 75kg per legbord dragen. De houten archiefrekken kunnen maar liefst 100kg per legbord dragen en zijn eveneens voorzien van 5 legborden. Beide modellen archiefrekken zijn leverbaar in een basiselement dat uit te breiden is met diverse aanbouwelementen. Zodoende kunt u een hele wand met archiefrekken maken. De archiefrekken worden ook wel magazijnrekken, archiefstellingen of magazijnstellingen genoemd.

Diverse kantoormeubelen

Naast archiefrekken levert Inofec honderden kantoormeubelen. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld ook bureaus, vergadertafels, tekeningladekasten, archiefkasten, dossierkasten en kantoorstoelen. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijfspand inrichten. Wij leveren alle kantoormeubelen die in onze webshop staan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering van uw archiefrek

Alle archiefrekken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw archiefrekken is bovendien geheel gratis. De monteurs leveren uw nieuwe archiefrekken op de gewenste plaats in uw bedrijf. Uw nieuwe archiefrek bestelt u gemakkelijk en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×