Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Archiefmappen

Documenten zoals facturen, pakbonnen en orders bergt u overzichtelijk op in archiefmappen. Hiervoor kunt u zowel hangmappen als ordners gebruiken. In onze webshop vindt u hangmappen in diverse formaten en ordners in verschillende kleuren. U plaatst uw bestelling eenvoudig in onze online shop.

Voordelige archiefmappen

U vindt in de webshop van Inofec Kantoormeubelen diverse producten die als archiefmappen kunnen dienen, zoals de ordners en de hangmappen. Beide producten zijn geschikt om uw archief in te bewaren. Documenten als facturen, pakbonnen, orders en andere dossiers bergt u overzichtelijk op in deze archiefmappen. De hangmappen zijn te bestellen in diverse formaten en de ordners koopt u in maar liefst 7 verschillende kleuren, namelijk in zwart, blauw, rood, geel, groen, wit en grijs. Dankzij deze diverse kleuren kunt u eenvoudig onderscheid maken in het soort documenten, facturen bijvoorbeeld in rode mappen en orders in groene mappen. U archiveert deze mappen vervolgens weer in dossierkasten, rolluikkasten of archiefkasten.

Ruim assortiment kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen is zeer compleet en biedt naast archiefmappen nog tal van andere kantoormeubelen. U vindt in onze webshop onder meer ergonomische bureaustoelen, ARBO goedgekeurde bureautafels, comfortabele vergaderstoelen, akoestische scheidingswanden, stijlvolle receptiebalies en handige ladeblokken. Dankzij dit uitgebreide en complete assortiment kantoormeubilair kunt u iedere ruimte in uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Bovendien wordt al het meubilair gratis geleverd en gemonteerd. U heeft hier dus zelf geen omkijken meer naar.

Gratis levering van uw archiefmappen

De archiefmappen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw mappen is bovendien geheel gratis. U bestelt uw nieuwe archiefmappen dan ook heel gemakkelijk in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×