Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Archiefkasten

  • Er zijn geen resultaten gevonden

Archiefkast

Archiefkast voor een scherpe prijs

Op zoek naar een goedkope, maar degelijke archiefkast? Dan ben je bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres! In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment archiefkasten. Denk aan kasten voor documenten, tijdschriften, post of papier, maar ook aan een kast met draaideuren, schuifdeuren en roldeuren. Zo koop je al jouw kantoorkasten gemakkelijk en snel online bij Inofec Kantoormeubelen!

Meest verkocht: de draaideurkast en roldeurkast

Het type kantoorkast dat het meest verkocht wordt, is de draaideurkast. Ook de roldeurkast is een populair model. Dit type kast heeft als voordeel dat hij verschillende inrichtingsmogelijkheden biedt. Deze twee type kasten zijn met name geschikt voor het opbergen van ordners. Dit komt door de stevige legborden. Naast legborden kun je deze kasten ook inrichten met onder meer uittrekframes, zodat je hangmappen in de archiefkast kunt bewaren.

Ruim assortiment archiefkasten

Wat voor archiefkast je ook zoekt, bij Inofec Kantoormeubelen vind je altijd een geschikte kast voor jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan mooie design kasten. Andere archiefkasten die je onder andere in onze online webshop vindt, zijn de schuifdeurkast, dossierkast, postvakkenkast en folderkast. De folder- of tijdschriftenkast is ideaal voor het uitstallen van presentatiemateriaal, zoals flyers en brochures. Daarnaast vind je een speciaal folderrek in ons assortiment.

Belangrijke of waardevolle documenten bewaar je in een brandwerende archiefkast, oftewel een brandkast. Bedrijfskleding of tassen kunnen in een garderobekast of lockerkast worden bewaard. Voorraad plaats je in het magazijn in een stevige stellingkast. Voor het bewaren van papier heeft Inofec Kantoormeubelen verschillende ladekasten in het assortiment. Kies voor een ladekast geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Liever een ladeblok voor onder het bureau? Ook die vind je in onze webshop!

Archiefkast kopen

Archiefkast kopen? Koop je nieuwe archiefkast snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen! In onze webshop staan heel veel verschillende archiefkasten, ook wel kantoorkasten, ordnerkasten of documentenkasten genoemd. Wat voor archiefkast je ook zoekt, Inofec Kantoormeubelen heeft heel veel verschillende kasten die geschikt zijn voor jouw bedrijf. Onze verkoopadviseurs helpen je graag bij het vinden van de kasten die aansluiten bij jouw behoeftes.

Gratis levering en montage van de kast

Een archiefkast uit de webshop van Inofec Kantoormeubelen wordt al binnen 10 werkdagen bij jou op kantoor geleverd. Twee werkdagen voor levering nemen wij telefonisch contact op of wij sturen een e-mail over de aflevering. Zo weet je precies wanneer we bij je langskomen.

Naast onze snelle bezorging, monteren onze bezorgers altijd alle archiefkasten direct ter plaatse. Uiteraard plaatsen de monteurs de nieuwe archiefkast gelijk op de gewenste plaats in het kantoor. Zo kun je direct gebruikmaken van je nieuwe Inofec kast!

Na montage nemen onze bezorgers uiteraard al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kunnen wij dit op een milieuverantwoorde wijze verwerken en blijf jij niet met de rommel zitten. Na de montage van de archiefkast, zie je bijna niet meer dat we geweest zijn. Op de aanwezigheid van jouw prachtige nieuwe kantoorkast na natuurlijk!

Kasten en ander kantoormeubilair van Inofec Kantoormeubelen

In onze webshop vind je ook andere kantoormeubelen dan enkel een nieuwe archiefkast. Ook voor bijvoorbeeld een goede bureaustoel of kantoorstoel, een voordelig bureau en een mooie scheidingswand zit je bij ons goed. Tevens ben je bij ons aan het juiste adres voor meubels voor de receptie, presentatiemateriaal en andere kantoorbenodigdheden. Onderwijsinstellingen kunnen een kijkje nemen bij ons uitgebreide assortiment schoolmeubilair.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor jou kunnen betekenen! Of kom langs in een van onze showrooms in Roosendaal en Alphen aan den Rijn. De koffie staat klaar!

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×