Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Roldeurkasten

Roldeurkasten met een goede prijs-kwaliteitverhouding

Eén van de populairste kasten zijn de roldeurkasten. Roldeurkasten zijn met name ideaal omdat ze weinig ruimte in beslag nemen. De deuren verdwijnen immers in de kast. Inofec Kantoormeubelen heeft 2 verschillende modellen roldeurkasten in haar assortiment. Beide modellen zijn in diverse afmetingen en kleuren te bestellen. De roldeurkasten van Inofec Kantoormeubelen zijn van zeer goede kwaliteit. Alle roldeurkasten hebben een stalen behuizing met een krasvaste epoxylaag. Dit zorgt ervoor dat de kasten beschermd zijn tegen kleine krasjes. De roldeurkasten zijn in te richten met legborden, uittrekframes, uittraklades en uittrekbare legborden. De roldeurkasten passen in iedere ruimte. Door de neutrale kleuren kunt u de roldeurkasten goed combineren met andere kantoormeubelen. Elke roldeurkast in onze webshop wordt binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Binnen 2 weken kunt u dus al beginnen met het inrichten van uw roldeurkast. Alle roldeurkasten die in de webshop staan, leveren wij uit voorraad. Daarom kunnen wij uw nieuwe roldeurkasten zo snel leveren. Op alle roldeurkasten ontvangt u ook nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw roldeurkasten

Alle roldeurkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen gratis geleverd en gemonteerd. Er wordt 2 dagen voor levering contact met u opgenomen om de levering in te plannen. Wij nemen dan uw order nogmaals door ter controle. Op de dag van de levering hoeft u enkel aan te geven waar de nieuwe roldeurkasten geplaatst dienen te worden. De bezorgers zorgen er ook voor dat de verschillende inrichtingsmogelijkheden worden gemonteerd. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec roldeurkasten.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen roldeurkasten, maar levert nog honderden andere kantoormeubelen. Alle kantoormeubelen die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Dus ook alle bureaus, bureautafels, ladeblokken, voordelige bureaustoelen en kantinemeubelen worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Dankzij al deze meubelen kunt u iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten, zoals uw kantoor, hal en kantine. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×