Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ladekasten

Documenten overzichtelijk bewaren in ladekasten

U kunt uw papieren bewaren op uw bureau, maar u kunt deze ook netjes en veilig opbergen in een ladekast. Voor vrijwel ieder papierformaat hebben wij bijpassende ladekasten. Wij leveren namelijk ladekasten voor de papierformaten A0, A1, A3 en A4. Alle ladekasten zijn gemaakt van staal. Bovendien kunnen de lades van de ladekast A0, ladekast A1 en ladekast A3 ook op slot. De inhoud, zoals belangrijke documenten of tekeningen, zijn zo veilig opgeborgen. De ladekasten zijn in diverse kleuren te bestellen, zodat u die kunt af stemmen op uw meubilair. De ladekast A4 is bijvoorbeeld in 3 kleuren te bestellen en dat zijn de kleuren aluminium, grijs en zwart. U kunt al binnen 2 weken gebruik maken van uw nieuwe ladekasten. Deze snelle levering kunnen wij garanderen, doordat wij de ladekasten in ons magazijn op voorraad houden. Zodoende kunnen wij snel schakelen en de kasten ook snel leveren. Op alle ladekasten krijgt u van ons standaard 5 jaar garantie. Hiermee onderstrepen we nogmaals de kwaliteit van de ladekasten.

Uw ladekasten worden gratis geleverd

De levering van uw nieuwe ladekasten is volledig gratis. Binnen 10 werkdagen komen wij de kasten bij u afleveren. Vooraf wordt er contact met u opgenomen om de leverdag door te spreken. Onze monteurs zorgen er ook voor dat de ladekasten op de gewenste plaats komen in het kantoor. Voor de A0 en A1 ladekasten geldt een uitzondering. Deze ladekasten worden enkel door een gespecialiseerde transporteur volledig ingehuisd. De kosten voor deze gebruiksklare levering worden separaat gefactureerd. Als de monteurs klaar zijn met monteren, dan nemen zij als het verpakkingsmateriaal mee retour. Kortom, u heeft geen rommel meer en de ladekasten zijn direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Naast bovenstaande ladekasten heeft Inofec Kantoormeubelen nog veel meer verschillende kantoormeubelen. De ladekasten zijn een onderdeel van het totale assortiment aan stalen kasten. Hieronder vallen namelijk onder meer ook roldeurkasten, ladeblokken, lockerkasten en dossierkasten. Wij leveren ook meubilair voor specifieke ruimtes, zoals schoolmeubilair, kantinemeubilair, receptiemeubilair en directiemeubilair. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten kantoormeubelen die geschikt zijn voor uw bedrijf.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×