Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Draaideurkasten

Voordelige draaideurkasten van Inofec

Uw documenten wilt u goed kunnen archiveren, maar niet in een dure archiefkast. Dan zijn de draaideurkasten van Inofec Kantoormeubelen de beste oplossing voor u. Deze draaideurkasten zijn zeer scherp geprijsd en van top kwaliteit. U kunt deze draaideurkasten bestellen in diverse afmetingen en kleuren. De afmetingen van de draaideurkasten variëren van 80bx100h tot 120bx194h. Deze draaideurkasten zijn leverbaar in diverse kleuren, zoals aluminium, grijs of zwart. De draaideurkasten zijn geschikt voor het archiveren van orders en laterale A4 hangmappen. Alle draaideurkasten zijn standaard voorzien van legborden, maar mocht dit niet voldoende zijn, dan kunt u veilig en eenvoudig online nog een aantal legborden bijbestellen. Alle draaideurkasten worden binnen slechts 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd. Wij houden deze draaideurkasten namelijk op voorraad, zodat u binnen no time kunt beschikken over uw nieuwe draaideurkasten. Op alle draaideurkasten krijgt u bovendien nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw draaideurkasten

Alle draaideurkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe draaideurkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec draaideurkast.

Overige kantoormeubelen online kopen

Naast deze draaideurkasten, ook wel vleugeldeurkasten genoemd, zijn er nog meer verschillende archiefkasten. In onze webshop staan ook enkele ladenkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten en dossierkasten. Naast archiefkasten hebben wij nog honderden andere kantoormeubelen die geschikt zijn voor iedere ruimte in uw kantoorpand. Voor elke ruimte hebben wij specifieke meubelen. Zo zijn wij onder ander ook leverancier van kantoorstoelen, balies, vergadertafels en kantinestoelen. De webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt u dus een ruim assortiment aan kantoormeubelen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×