In memoriam, Frans Suijkerbuijk, mede-oprichter Inofec.

Archiefkasten

Kwaliteit archiefkasten voor een scherpe prijs

Op zoek naar goedkope en degelijke archiefkasten? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment archiefkasten. De meest verkochte kantoorkasten zijn draaideurkasten en roldeurkasten. Deze kasten zijn dankzij de stevige legborden met name geschikt voor het opbergen van ordners. De roldeurkasten hebben als voordeel dat deze kasten verschillende inrichtingsmogelijkheden bieden. Naast legborden kunt u deze kasten onder meer ook inrichten met uittrekframes, zodat u hangmappen in de archiefkast kunt bewaren. Andere archiefkasten die u onder andere in de online webshop vindt, zijn schuifdeurkasten, folderkasten, garderobekasten en dossierkasten. U koopt uw nieuwe archiefkasten snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw archiefkasten

Alle archiefkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Twee werkdagen voor levering wordt u telefonisch of via een emailbericht geïnformeerd over de levering. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle archiefkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe archiefkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoorkasten.

Overige kasten

In onze webshop staan heel veel verschillende archiefkasten, ook wel kantoorkastenorderkasten of documentenkasten genoemd. Als u een aantal belangrijke of waardevolle documenten wilt bewaren, dan zijn brandwerende archiefkasten en brandkasten hiervoor zeer geschikt. Ook voor het bewaren van papier heeft Inofec een aantal verschillende ladekasten. Deze ladekasten zijn geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Voor presentatiemateriaal, zoals folders en brochures, heeft Inofec een aantal tijdschriftenkasten in haar assortiment. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende kasten die geschikt zijn voor uw bedrijf. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het vinden van de kasten die aansluiten bij uw behoeftes. U vindt in onze webshop ook andere kantoormeubelen, zoals goede bureaustoelen, voordelige bureautafels en mooie scheidingswanden.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×