Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Archief mappen

Archief mappen zijn ideaal om uw archief, zoals facturen, pakbonnen en orders, in te bewaren. U vindt in onze webshop zeer voordelige archiefmappen. Deze mappen zijn leverbaar in diverse kleuren. Bestellen gaat eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Voordelige archief mappen

In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u voordelige archiefmappen die uitermate geschikt zijn om pakbonnen, orders, facturen en andere documenten in op te bergen. De mappen hebben een rugdikte van 7cm en zijn te bestellen in 7 verschillende kleuren, namelijk in zwart, blauw, rood, geel, groen, wit en grijs. Door gebruik te maken van verschillende kleuren kunt u eenvoudig onderscheid maken in het soort documenten. Facturen kunt u bijvoorbeeld in rode archief mappen opbergen en pakbonnen of orders weer in blauwe mappen. De archiefmappen bergt u vervolgens weer op in archiefkasten, archiefrekken of roldeurkasten.

Ruim assortiment kantoormeubelen

Naast archiefmappen heeft Inofec nog vele andere kantoormeubelen. U kunt uw complete kantoor inrichten met ons uitgebreide assortiment. Dit assortiment omvat onder meer bureautafels, kantoorstoelen, directiemeubels, kantinetafels, vergaderstoelen, scheidingswanden, receptiebalies en ladeblokken. Dankzij dit complete aanbod is het mogelijk uw kantoorruimtes, directiekantoren, vergaderzalen, receptie en kantine van een nieuwe inrichting te voorzien.

Gratis levering van uw archief mappen

De archiefmappen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw mappen is bovendien geheel gratis. U bestelt uw nieuwe archief mappen dan ook heel gemakkelijk in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×