Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

ARBO bureaustoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse ARBO bureaustoelen opgenomen in haar online assortiment. Als u zeker wilt zijn dat u en uw medewerkers een gezonde zithouding aannemen tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden, dan kiest u voor een ARBO bureaustoel. Alle ARBO bureaustoelen die in onze online webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Deze bureaustoelen worden kant-en-klaar bij u geleverd.

Goedgekeurde ARBO bureaustoelen

In ons assortiment vindt u een breed aanbod ARBO bureaustoelen die voldoen aan de normen NEN 1335 of NPR 1813. Dit wil zeggen dat deze ergonomische bureaustoelen zijn voorzien zijn van uitgebreide instelmogelijkheden. Zo kunt u onder meer de zithoogte en zitdiepte instellen, maar ook de armleggers zijn verstelbaar. De ARBO bureaustoelen zijn leverbaar in diverse kleuren, onder meer in zwart, geel, blauw, oranje, groen en antraciet. Een aantal populaire modellen zijn de bureaustoelen Raya, Yanos en Reflex.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse ARBO bureaustoelen levert Inofec honderden kantoormeubelen. Wij leveren namelijk alle meubelen voor uw kantoor. Zo vindt u in onze webshop diverse kantoorkasten, kantoorstoelen en bureautafels. Ook voor een vergaderruimte, wachtkamer of kantine hebben wij bijpassende meubelen, zoals vergadertafels, wachtkamerstoelen en kantinestoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dat al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw ARBO bureaustoelen

Iedere ARBO bureaustoel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ARBO bureaustoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec ARBO bureaustoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×