Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

ARBO bureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse ARBO bureaus opgenomen in haar online assortiment. Met een ARBO bureau weet u zeker dat u een gezonde werkplek heeft. Een ARBO bureau is namelijk in hoogte instelbaar, zodat u per medewerker de gewenste werkhoogte in kunt stellen. In onze online webshop vindt u diverse ARBO bureaus. Deze zijn onderverdeeld in verschillende meubellijnen. Alle ARBO bureaus die in onze online webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Deze bureaus worden kant-en-klaar bij u geleverd.

Voordelig assortiment ARBO bureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse ARBO bureaus in haar assortiment. Eén van de populairste ARBO bureaus zijn de bureaus van de meubellijn InoSmart. Deze bureaus zijn voorzien van een 4-poots onderstel en een zwevend topblad. Zo ook de ARBO bureaus van de lijn InoSquare. De ARBO bureaus van de InoPro meubellijn zijn ontworpen volgens Italiaans design en kenmerken zich door de T-poot en de ronde vormen. De zit-sta bureaus zijn eveneens ARBO bureaus. Het voordeel van deze bureautafels is dat u er zowel staand als zittend aan kunt werken. Al deze ARBO bureaus zijn in diverse afmetingen en kleurcombinaties te bestellen.

Overige bureaus

Naast bovenstaande ARBO bureautafels heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende bureaus. In onze webshop staan ook enkele directiebureaus, vergadertafels, kantinetafels en schooltafels. Door dit uitgebreide assortiment kunnen wij iedere ruimte voorzien van bureautafels. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten bureautafels die geschikt zijn voor uw bedrijf. Bekijk nu alle bureautafels online.

Gratis levering en montage van uw ARBO bureaus

Alle ARBO bureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook het ARBO bureau ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureautafel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec ARBO bureau.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×