Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Akoestische wandpanelen

In een grote kantoorruimte waar veel mensen werkzaam zijn, zoals een kantoortuin, kan mogelijk geluidsoverlast ontstaan. Om dit te voorkomen of tot een minimum te beperken, bieden akoestische wandpanelen hierin uitkomst. De materialen waaruit de akoestische wandpanelen zijn vervaardigd, hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor kunnen uw medewerkers zich beter op hun werkzaamheden concentreren. Er zijn mobiele, staande en wandpanelen voor bureautafels leverbaar. U kunt deze wandpanelen bestellen in diverse kleuren en maten. De panelen zijn ook als niet-akoestische variant leverbaar.

Voordelige akoestische wandpanelen ideaal voor kantoor

Inofec Kantoormeubelen levert een aantrekkelijk aanbod akoestische wandpanelen. Deze akoestische panelen zijn ideaal om het omgevingsgeluid in bijvoorbeeld een kantoortuin tot een minimum te beperken. In een ruimte waar namelijk veel mensen aanwezig zijn, kan geluidsoverlast ontstaan. Hierdoor kunnen mensen de focus op hun werkzaamheden verliezen en minder productief zijn. Dit kunt u voorkomen door een akoestische wandpaneel in de ruimte te plaatsen, waardoor het geluid geabsorbeerd wordt. Dit geeft rust in de ruimte. Het materiaal waaruit deze akoestische panelen zijn vervaardigd, is bovendien erg licht, zodat u de panelen gemakkelijk kunt verplaatsen. De panelen zijn te bestellen in 3 uitvoeringen: mobiele panelen, staande panelen en panelen die op bureaus geplaatst kunnen worden. Het mobiele en staande akoestische wandpaneel is leverbaar als koppelbaar en niet-koppebaar paneel. Wanneer u meerdere panelen naast elkaar wilt plaatsen, adviseren wij u koppelbare panelen te kopen. Deze zijn namelijk voorzien van magneetstrips welke zorgen voor een naadloze aansluiting. U kunt de akoestische wandpanelen kopen in tal van kleuren en afmetingen.

Compleet aanbod kantoormeubilair

Naast akoestische wandpanelen levert Inofec nog vele andere kantoormeubelen. Dankzij dit complete aanbod kunt u echt iedere ruimte van uw bedrijf voorzien van een nieuwe kantoorinrichting. U kunt hierbij denken aan uw kantoorruimtes, kantine, vergaderkamers, directiekantoren, archiefruimte, entree of conferentiezaal. Voor al deze ruimtes bieden wij passend kantoormeubilair. De webshop biedt onder meer bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken, bureautafels, kantinestoelen, directiemeubilair en balies.

Akoestische wandpanelen worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle akoestische wandpanelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de akoestische wandpanelen ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe akoestische panelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe akoestische panelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×