Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Akoestische wanden

Inofec Kantoormeubelen heeft een mooie collectie akoestische wanden voor uw kantoor. Deze akoestische wanden zijn perfect om uw kantoor af te scheiden of flexibel in te delen. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat omgevingsgeluiden worden geabsorbeerd. Dit geeft rust op kantoor, waardoor medewerkers zich beter op hun werkzaamheden kunnen focussen. Het volledige assortiment akoestische wanden bestaat uit staande wanden, mobiele wanden en opzetwanden. Een akoestische wand kunt u bestellen in verschillende kleuren en afmetingen. De wanden zijn overigens ook als niet-akoestische variant te bestellen.

Ruim aanbod akoestische wanden

Indien u op zoek bent naar akoestische wanden voor uw kantoor, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Inofec Kantoormeubelen levert een ruim en aantrekkelijk aanbod akoestische wanden. Deze wanden hebben het kenmerk geluid te absorberen wat een positieve invloed heeft op de akoestiek in kantoor. Het assortiment akoestische wanden bestaat uit verrijdbare wanden, design wanden en bureauwanden. De staande en mobiele wanden zijn perfect om een ruimte af te scheiden of flexibel in te delen. Deze akoestische scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare versie. De koppelbare akoestische wanden zorgen dankzij de magneetstrips, die in de wanden verwerkt zijn, voor een naadloze aansluiting. Deze wanden raden we dan ook aan indien u meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen. De opzetwanden zijn bedoeld om op de bureautafels te plaatsen. Hiermee creëert u wat meer privacy voor uw medewerkers. De akoestische wanden voor kantoor zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en afmetingen.

Voordelig assortiment kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen levert naast akoestische wanden ook vele andere kantoormeubelen, en dat bovendien voor een scherpe prijs. Dankzij dit ruime en volledige assortiment kunnen wij iedere ruimte binnen uw bedrijf van een nieuwe inrichting voorzien. Van directiekantoor tot kantine, en van kantoorruimtes tot vergaderzaal, voor al deze ruimtes bieden wij passend kantoormeubilair. De webshop bevat onder meer bureautafels, ladeblokken, kantoorstoelen, archiefkasten, balies, salontafels en kantinestoelen. Uw nieuwe kantoormeubelen koopt u dan ook eenvoudig via de webwinkel van Inofec Kantoormeubelen.

Akoestische wanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle akoestische wanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe akoestische wanden op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe akoestische wanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×