Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Akoestische scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen heeft een ruim en voordelig aanbod van akoestische scheidingswanden voor uw kantoor. Ideaal om uw kantoor af te scheiden of flexibel in te delen. Dankzij de gebruikte materialen hebben de scheidingswanden de eigenschap omgevingsgeluiden te absorberen. Hierdoor creëert u rust in het kantoor, waardoor medewerkers zich beter op hun werkzaamheden kunnen concentreren. Het complete assortiment akoestische scheidingswanden bestaat uit staande wanden, mobiele wanden en opzetwanden. Al deze akoestische wanden kunt u bestellen in verschillende kleuren en maten. Deze wanden zijn tevens als niet-akoestische wanden te bestellen.

Akoestische scheidingswanden voor uw kantoor

Wanneer u op zoek bent naar akoestische wanden voor uw kantoor, dan bent u bij Inofec aan het juiste adres. Wij leveren een ruim en voordelig assortiment scheidingswanden. Al deze scheidingswanden hebben de eigenschap geluid te absorberen wat de akoestiek op kantoor ten goede komt. Het assortiment akoestische scheidingswanden bestaat uit flexibele wanden, afschermwanden en bureauschermen. De staande en mobiele scheidingswanden zijn ideaal om een ruimte af te scheiden of flexibel in te delen. Deze scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. De koppelbare scheidingswanden zorgen dankzij de magneetstrips voor een naadloze aansluiting. Deze wanden raden we dan ook aan wanneer u op kantoor meerdere scheidingswanden naast elkaar wilt plaatsen. De opzetwanden zijn bedoeld om op de bureautafels te plaatsen. Hiermee creëert u wat privacy voor uw medewerkers. De akoestische scheidingswand voor kantoor zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en afmetingen.

Ruim aanbod kantoormeubilair

Naast akoestische scheidingswanden heeft Inofec nog veel meer kantoormeubelen voor uw kantoor. Iedere kantoorruimte kunnen wij voor u inrichten, van conferentiezaal tot directiekantoor, en van bedrijfsrestaurant tot archiefruimte. U vindt in onze webshop onder meer roldeurkasten, dossierkasten, balies, vergadertafels, bureaus, bureaustoelen en diverse kantoorbenodigdheden. Wilt u de kantoormeubels eerst zien en beoordelen? U bent van harte welkom in onze showroom.

Akoestische scheidingswanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle akoestische scheidingswanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de scheidingswanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe akoestische scheidingswand op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe akoestische scheidingswanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×