Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Akoestische panelen

Akoestische panelen zijn erg praktisch om het geluid in een kantoortuin te dempen. Zeker wanneer er zich veel mensen in de ruimte bevinden, kan dit tot geluidsoverlast leiden. Dankzij de gebruikte materialen wordt het omgevingsgeluid tot een minimum beperkt, waardoor uw medewerkers zich beter kunnen concentreren op hun werkzaamheden. Inofec Kantoormeubelen levert staande panelen, mobiele panelen en panelen voor uw bureautafels. De akoestische panelen zijn licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen. U koopt deze panelen in tal van kleuren en afmetingen. Tevens zijn deze panelen leverbaar in een niet-akoestische variant.

Akoestische panelen ideaal voor kantoor

Inofec heeft een mooie collectie akoestische panelen voor uw kantoorruimtes. Dankzij de gebruikte materialen hebben de panelen een positief effect op de akoestiek in een ruimte. Hierdoor wordt geluidsoverlast voorkomen en kunnen mensen zich beter concentreren op hun werkzaamheden. Daarnaast zijn de akoestische panelen gemaakt van zeer lichte materialen, zodat u de panelen gemakkelijk kunt verplaatsen. Binnen ons assortiment vindt u mobiele panelen, staande panelen en panelen voor uw bureautafels. De staande en mobiele panelen zijn leverbaar in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. De koppelbare panelen zijn zeer geschikt wanneer u meerdere panelen naast elkaar wilt plaatsen. Deze zijn namelijk voorzien van magneetstrips welke zorgen voor een naadloze aansluiting. De akoestische panelen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren en afmetingen.

Breed en voordelig assortiment kantoormeubilair

Inofec Kantoormeubelen biedt een breed en voordelig assortiment kantoormeubelen aan. U kunt, naast akoestische panelen, bij ons ook terecht voor onder andere stevige archiefkasten, ergonomische bureaustoelen, praktische ladeblokken, verstelbare bureautafels, comfortabele vergaderstoelen en mooie receptiebalies. U kunt met dit complete en uitgebreide assortiment echt iedere ruimte van uw kantoorruimte inrichten, van archief tot vergaderruimte, en van kantine tot receptieruimte. U koopt uw nieuwe kantoorinrichting eenvoudig online via onze webshop.

Akoestische panelen worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle akoestische panelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de akoestische panelen ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe akoestische panelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe akoestische panelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×