Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Afsluitbare kasten

In de online webshop van Inofec kantoormeubelen staan tientallen verschillende afsluitbare kasten. Deze tientallen kasten zijn onder te verdelen in een aantal type afsluitbare kasten. Voorbeelden van deze kasten zijn draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. Alle afsluitbare kasten die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Daarnaast worden alle kasten ook gratis geleverd en gemonteerd. Bestel daarom uw nieuwe afsluitbare kast in de webshop van Inofec.

Breed aanbod afsluitbare kasten

Het aanbod afsluitbare kasten is zeer breed. In onze online webshop vindt u onder meer draaideurkasten, roldeurkasten, schuifdeurkasten, dossierkasten en brandkasten. Al deze kasten zijn afsluitbaar, zodat de inhoud veilig is opgeborgen. De voordeligste afsluitbare kast is de draaideurkast. Deze kasten zijn voorzien van legborden en zeer geschikt om uw ordners in op te bergen. De roldeurkasten zijn ook erg populair. Het grote voordeel van deze afsluitbare kasten is dat de deuren in de zijkant van de kast verdwijnen, waardoor ze veel ruimte besparen. Om uw dossiers veilig op te bergen, zijn dossierkasten ideaal in gebruik. Waardevolle documenten bergt u daarentegen weer op in een brandkast. Deze kasten sluiten af op maar liefst 5 punten. De afsluitbare kasten zijn te bestellen in diverse kleuren en afmetingen.

Overige meubilair

Inofec heeft naast een ruime aanbod afsluitbare kasten ook een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop onder andere een uitgebreid assortiment aan kantoorstoelen. Voorbeelden van deze kantoorstoelen zijn: bureaustoelen, vergaderstoelen, fauteuils en ARBO stoelen. Ook voor uw schoolmeubilair hebben wij een uitgebreid assortiment waaronder diverse schoolstoelen, schooltafels en schoolsetjes. Inofec Kantoormeubelen is uw partner om uw kantoorpand te voorzien van nieuwe kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw afsluitbare kasten

Alle afsluitbare kasten die in de webshop van Inofec staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle afsluitbare kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe afsluitbare kast op de gewenste plaats in uw kantoor, met uitzondering van de brandkasten. Deze worden standaard begane grond geleverd. Volledige inhuizing kan door een gespecialiseerde transporteur verzorgd worden. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×