Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Afschermwanden

Inofec Kantoormeubelen heeft een ruim assortiment afschermwanden. De online webwinkel biedt een compleet en voordelig aanbod afschermwanden. Dit aanbod bestaat uit staande, mobiele en wanden die op bureautafels geplaatst kunnen worden. De mobiele en staande afschermwanden zijn zeer geschikt om een kantoor flexibel in te delen of af te scheiden. Met de afscherm wanden voor de bureaus creëert u meer privacy voor uw medewerkers. Bovendien kunt u akoestische afschermwanden bestellen. Deze zijn geluidsabsorberend, waardoor geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. U kunt deze afschermwanden in diverse kleuren en afmetingen bestellen.

Voordelige afschermwanden voor uw kantoor

Bent u op zoek naar voordelige afschermwand voor uw kantoor? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Onze online webshop biedt een compleet assortiment afschermwanden, ook wel kantoorschermen genoemd, waarmee u kantoorruimtes flexibel kunt afschermen of meer privacy kunt creëren voor uw medewerkers. Het assortiment bestaat onder meer uit akoestische panelen, verplaatsbare scheidingswanden en andere decoratieve wanden voor uw bureaus. De afschermwanden kunt u bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. Wanneer u meerdere scheidingswanden naast elkaar wilt plaatsen, dan is het aan te raden om koppelbare wanden te kopen. Deze zijn namelijk voorzien van magneetstrips die zorgen voor een naadloze aansluiting. U kunt de wanden bestellen in verschillende afmetingen en kleuren.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Naast afschermwanden biedt Inofec Kantoormeubelen ook vele andere kantoormeubelen. Met dit uitgebreide aanbod aan kantoormeubilair kunt u alle ruimtes binnen uw bedrijf inrichten, van kantoortuin tot kantine, en van archiefruimte tot vergaderzaal of directiekantoor. U vindt in onze webwinkel onder meer solide archiefkasten, voordelige bureaustoelen, stevige bureautafels, ladeblokken, kantinetafels, conferentiestoelen en directiestoelen. Komt u er zelf niet aan uit de juiste kantoormeubelen online samen te stellen, neem dan contact met ons op. Onze verkopers geven u graag vrijblijvend advies.

Afschermwanden worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle afschermwanden die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wanden ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe afschermwand op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe afschermwanden van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×